May

İLÇEMİZDE BULUNAN RESMİ/ÖZEL İLKOKULLAR(3. VE 4.SINIFLAR) ,ORTAOKULLAR (5.6.7. SINIFLAR) VE LİSELER (9.10.11. SINIFLAR ) ARASINDA 2. DÜZENLENEN "1 KİTAP 1000 PENCERE" KİTAP OKUMA YARIŞMASINA OKULUMUZ DA KATILMIŞTIR.NAZİLLİ SÜMER PARK ALANINDA YAPILAN KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ SONRASINDA 04.05.2023 PERŞEMBE GÜNÜ OKULUMUZDA YAPILAN YARIŞMAYA ÖĞRENCİLERİMİZ KATILMIŞTIR.

Meslek Lisesi Memleket Meselesi,

50. YIL MTAL Kaliteninin Adresi projemizde "Akademik Başarıya Odaklanıyoruz".

Ock

Okul bahçemize misyon ve vizyonumuz doğrultusunda gereken değişiklikleri yapmaya devam ediyoruz. İç ve dış paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ock

Akıllı Sulama Sistemleri'ni geliştiriyoruz. Böylece toprağaa bağlılığı bitirdiğimiz gibi, enerji tasarrufunu zirveye çıkarıyoruz.

Kas

50 YIL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ GENÇ KIZ HENTBOL TAKIMIMIZ sezona galibiyetle başladı.

Kas

Mustafa Kemal Atatürk'ün baş öğretmenlik ünvanını kabul ettiği 24 Kasım tarihine hitaben düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları için düzenlenen ilçe programı okulumuz 50 yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından gerçekleştirmiştir.

Kas

"Yönetici Geliştirme Programı Semineri 4"  İl Müdür Yardımcımız Gülfidan KENDİRLİOĞLU başkanliginda Didim İlçesi, Didim Polis Eğitim Merkezi'nde başlamıştır.

Kas

"Meslek Lisesi, Memleket Meselesi"-"50. Yıl Meslek Lisesi, kalitenin Adresi" projemiz çerçevesindeki etkinliklerimizin bir adımını daha atıyoruz. Okulumuzun görünümünü değiştiriyoruz.

Kas

Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri ASLAN, okulumuzu geliştirmek için yaptığımız çalışmalarda destek amacıyla ziyarette bulunmuştur.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Okulumuzda okul idaresi, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlandı.

Ekm

Nazilli Kyamakamlığı İlçe Sağlık Müdürlüğü aracılığıyla kadın sağlığı projesi kapsamında okulumuz kız öğrencilerine kadın sağlığı,kanserler,kanser taramaları,kkmm,bağımlılıkla mücadele,kadına yönelik şiddet ve sağlıklı beslenme konularında Dr. Arzu Akbal tarafından eğitim verilmiştir.

Ekm

Okulumuza Etwinning Ulusal Kalite Etiketini Okul Müdürümüz Sn. Fülay KÜÇÜKOĞLU teslim aldı.

Ekm

Forum Aydın AVM Boyner Mağazası ile Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü imzaladık.

Ekm

Okulumuz bünyesinde açılmış bulunan Mesleki Eğitim Programı bünyesinde Ustalık Telafi Programı kayıtları başlanılmıştır.

Ekm

Okulumuzdaki modernleşme faaliyetlerine devam ediyoruz.

Okul Müdürümüz Sayın Fülay KÜÇÜKOĞLU'nun girişimleri ve özverili çalışmaları sonucu, Okulumuz bahçesinde bulunan Atatürk büstü tamamen yenilendi.