Mrt

NAZİLLİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN YÜRÜTTÜĞÜ 23 PROJEDEN BİRİ OLAN TİYATRO ŞENLİĞİ ETKİNLİĞİNDE TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENİMİZ AYŞE AKIN VE  TARİH ÖĞRETMENİMİZ SERKAN CENGİZ'İN  HAZIRLAMIŞ OLDUKLARI "BEŞ KELİME" VE "CEBİMDEKİ YABANCI" ADLI OYUNLARIMIZ SERGİLENDİ.EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

20 MART 2024 TARİHİNDE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ İLE BİRLİKTE İZMİR İLİNDE BULUNAN MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ HAVA ASTSUBAY MESLEK YÜKSEK OKULUNA TEKNİK GEZİ DÜZENLENMİŞTİR.GEZİDE OKULUN KONFERANS SALONUNDA EMRE ÜSTTEĞMEN TARAFINDAN MSÜ TANITIM SUNUMU YAPILMIŞTIR.TANITIM SONRASINDA DERSLİK VE LABORATUVARLAR GEZDİRİLEREK DERSLER VE İÇERİK HAKKINDA BİLGİ VERİLMİŞTİR.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü ilçemiz Mehmet Yüzügüler Tiyatro Salonu’nda okulumuz tarafından hazırlanan tören ile kutlandı.

Mrt

Aydın İlinde bulunan 8. sınıf öğrencileri ve velilerine; ilimizde mesleki ve teknik eğitim veren kurumlardaki alanları tanıtarak, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerine uygun meslek seçimi yapmalarını sağlamak amacıyla Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü mesleki ve teknik eğitimi tanıtma çalışmaları kapsamında okulumuza ziyarete gelen Aşağı Yakacık Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerine okulumuz gezdirilerek okulumuzun tanıtımı yapılmıştır.

Mrt

Türk milletinin bağımsızlığını ifade eden İstiklal Marşı'nın 12 Mart 1921'de Milli Marş olarak kabul edilmesiyle "İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" nün 103.yıl dönümü münasebetiyle okulumuzda kutlama programı düzenlendi. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü haftasında okulumuz ögrencilerinin katılmış olduğu "Çanakkale Şehitlerine" Şiirini güzel okuma yarışması yapılmış 1. Ve 2. Olan ögrencilerimize Mehmet Akif ERSOY'UN Safahat kitabı hediye edilmiştir.

Mrt

Okulumuzda gerçekleştirilen tatbikatta, itfaiye ekipleri tarafından öğrencilere, herhangi bir tehlike durumunda bulundukları binayı nasıl tahliye edecekleri ile nasıl davranmaları gerektiği anlatıldı.

Öğrenciler de tatbikatta fiili olarak görev aldı. Ayrıca öğrencilere bir yangın anında yapmaları ve dikkat etmeleri gereken konular anlatıldı.

Mrt

NAZİLLİ AFET VE ACİL DURUM BİRİMİ(NAFAD) TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE  06.03.2024 TARİHİNDE OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA EĞİTMEN UZAY TOK TARAFINDAN "AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ" VERİLDİ.EĞİTİM SONRASINDA TATBİKAT YAPILDI.

Mrt

DİN SINIFIMIZDA HAZIRLANAN RAMAZAN PUSULASI PANOMUZDA HER GÜNE BİR ETKİNLİK YAZILMIŞTIR.HAYIRLI RAMAZANLAR DİLERİZ.

Mrt

ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ İLE BİRLİKTE  VATANSEVERLİK DEĞERİ AYI KONUSUNDA İLÇEMİZDE BULUNAN ŞEHİTLİK ZİYARET EDİLMİŞTİR.

Mrt

Okul sporları kapsamında gerçekleştirilen kickboks müsabakalarında Genç kızlar A (70 kg)kategorisinde Esra HASBOYLU Aydın il birincisi,Genç kızlar B kategorisi (70 kg)da Ela Gül AKBULUT il ikincisi olmuştur.Öğrencilerimizi tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.

Mrt

NAZİLLİ İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN 06.03.2024 TARİHİNDE  ÖĞRENCİLERİMİZE "GIDA OKUR YAZARLIĞI VE ETİKET OKUMA EĞİTİMİ "VERİLDİ.KONTROL GÖREVLİSİ PELİN AKMAN VE DUYGU ÇİMEN'E TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

ÇALIŞMA VE İŞ KURUMU NAZİLLİ HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNCE 05-06/03/2024 TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENEN İŞ ARAMA BECERİLERİ ,İŞ GÜCÜ PİYASASI,ÖZ GEÇMİŞ HAZIRLAMA VE MÜLAKAT TEKNİKLERİ KONULU İŞ KULÜBÜ EĞİTİMİNE 12.SINIF ÖĞRERNCİLERİMİZ KATILARAK BELGELERİNİ ALMIŞLARDIR.BU EĞİTİMİN DÜZENLENMESİNDE EMEĞİ GEÇEN  NAZİLLİ HİZMET MERKEZİ MÜDÜRÜMÜZ YAKUP ERGENLİK'E VE İŞ VE MESLEK DANIŞMANI GÜLSEREN ALBAYARAK'A TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Geçen yıl ülkemizde gerçekleşen asrın felaketi 6 Şubat depreminden sonra okulumuza nakil gelen depremzede öğrencilerimiz ile birlikte Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Murat DİLSİZ’i ziyarette bulunduk. Misafirperverliğinden dolayı Başsavcı Murat Bey’e teşekkür ederiz.

Şbt

“Ülkemizde Her yıl 28 Şubat Sivil savunma Günü” ve 1-7 Mart Deprem haftası, deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı hazırlıklı olunması amacıyla “Deprem Haftası” olarak kutlanmaktadır."

Bu kapsamda önlem alma ve zarar azaltma bilincinin geliştirilmesi ile  afet hazırlıklarının  modern teknolojiden, iletişim sistemlerinden faydalanılarak yapılması amaçlanmaktadır.                    Eğitilmiş, bilinçli bireyler, yerinde zamanında ve doğru yöntemlerle yapılan müdahaleler, kaza ve doğal felaketler sonrasında yaşanacak olumsuzlukları azaltacaktır.