Ara

8 Aralık Cuma günü Kardeş okulumuz olan Orhangazi Ortaokulunu ziyaret ettik. Yapılacak etkinlikler ile ilgili görüşmelerde bulunduk.

Ara

Öğrencilerimizin milli,ahlaki, manevi,insani kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan , geliştiren fertler  olmalarına , bedensel sosyal bakımdan dengeli bireyler yetiştirilmek adına çevreme duyarlığım değerlerime sahip çıkıyorum(Çedes) projesi kapsamında gönüllülük esaslı öğrenci ve öğretmenlerimiz ile birlikte para toplanmış, toplanan paralarla alınan köpek kedi mamaları öğrenci ve öğretmenlerimiz ile birlikte mahallemizdeki sokak hayvanlarına dağıtılmıştır.

Ara

Tübitak bilim söyleşileri kapsamında 8 Aralık 2023 tarihinde Nazilli belediyesi konferans salonunda düzenlenen "jeotermal enerji tanımı ve faydaları " konulu konferansa öğrencilerimiz ile birlikte katıldık.

Ara

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI OLAN 2023'TE HAYATA GEÇİRDİĞİ 23 PROJEDEN BİRİ OLAN TÜBİTAK BİLİM SÖYLEŞİLERİ KAPSAMINDA İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ PROF.DR DURSUN KOÇER TARAFINDAN NAZİLLİ TİCARET ODASI KONFERANS SALONUNDA "IŞIK KİRLİLİĞİ "KONULU SÖYLEŞİYE ÖĞRENCİLERİMİZ İLE BİRLİKTE KATILDIK.

Ara

OKUL SPORLARI KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN  MÜSABAKALARDA OKUL FUTSAL TAKIMIMIZ PAMUKÖREN ANADOLU LİSESİNİ 6-3 LÜK SKORLA MAĞLUP EDEREK TURNUVAYA İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMIŞTIR.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER BAŞARILAR DİLERİZ.

Ara

NAZİLLİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ TARAFINDAN HAZIRLANAN VE UYGULAMAYA BAŞLANAN "HAKLARIMI DA SORUMLULUKLARIMI DA BİLİYORUM" ADLI PROJE PLANI KAPSAMINDA 05.12.2023 SALI GÜNÜ SAAT 14.00 'TE NAZİLLİ BELEDİYESİ MEHMET YÜZÜGÜLER KÜLTÜR MERKEZİNDE "TÜKETİCİ HAKLARI VE TÜKETİCİLERİN KARŞILAŞTIĞI GÜNCEL PROBLEMLER KONULU KONFERANSA KATILDIK.AYDIN TİCARET İL MÜDÜRLÜĞÜ UZMANLARI SELAHATTİN ZENGİ,ÇİĞDEM TAŞ VE AV. UĞUR ONUR ALTUĞ TARAFINDAN VERİLEN KONFERANSTA TÜKETİCİ SORUNLARI KONUSUNDA YAYGIN BİR BİLİNCİN OLUŞMASI AMAÇLANMIŞTIR.

Ara

50. YIL MTAL, 3 Aralık Engelliler gününde Sümer Özel Eğitim Anaokulunu ziyaret etti ve Okulumuzda Z-Kütüphane görevlisi Emre beyi yalnız bırakmadı.

Ara

Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler günü Kutlu olsun.

Kas

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU PROGRAM İLE KUTLANDI.

Kas

50.Yıl Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Fülay KÜÇÜKOĞLU Okul  Yönetimi ile birlikte Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Necati AKKAYA,Başhekim Yardımcısı Barbaros KÜÇÜKOĞLU  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İsmail ŞİMŞEK’e Öğretmenler Günü münasebetiyle bir ziyarette bulundu.

Okul Müdürü Fülay KÜÇÜKOĞLU Baş Öğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü Kutladı.

Kas

ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA 11 KASIM MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ ETKİNLİKLERİ OLARAK ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN ALINAN FİDANLAR OKULUMUZ BAHÇESİNE ÖĞRENCİLERİMİZ İLE BİRLİKTE DİKİLMİŞTİR.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85. yıldönümü münasebetiyle okulumuzda düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı; Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, şiirlerin okunması, Atatürk ile ilgili video slayt sunumları, Oratoryo sahnelenmesi ve okulumuz müzik öğretmeni Barış Yüce ile öğrencilerimizin Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirmesi ile program sona ermiştir.

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve özlemle anıyoruz.

Kas

Okul sporları kapsamında gerçekleştirilen liseler arası genç kızlar kategorisinde kız hentbol takımımız il ikincisi olmuştur emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

OKUL SPORLARI KAPSAMINDA YAPILAN GENÇ KIZLAR HENTBOL MÜSABAKASI İKİNCİ MAÇINDA OKULUMUZ  RAKİBİ MENDERES ANADOLU LİSESİNİ 20-3 lük SKORLA MAĞLUP EDEREK BAŞARILARINA DEVAM ETMEKTEDİR.PERŞEMBE GÜNÜ AYDIN DA İNCİRLİOVA SPOR LİSESİ İLE İL BİRİNCİLİĞİ MÜCADELESİNE ÇIKACAĞIZ,ÖĞRENCİLERİMİZE ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BAŞARILAR DİLERİZ.

Kas

Okulumuz öğretmenlerine ve velilerine “En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi Uygulama Planı “ kapsamında Narko Anne-Narko Rehber eğitimi İl Emniyet Müdrülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde emniyet birimleri ile iletişim kurularak okulumuz okul aile birliği toplantısının olduğu tarihte polis memuru Esat Bey tarafından eğitim verilmiştir.