Nis

MESLEKİ EĞİTİMİ TANITMA FAALİYETLERİ KAPSAMINDA PİRLİBEY ORTAOKULU VE ŞEHİT CELAL GÜNGÖR ORTAOKULUNA ZİYARETE GİDİLEREK OKULUMUZ ALAN VE DAL TANITIMLARIMIZ YAPILDI.

Nis

NAİMDER GELENEKSEL TÜRK OKÇULUK KULÜBÜ ANTRÖNÜRÜ ETHEM KESİCİ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE "GELENEKSEL TÜRK OKÇULUĞU EĞİTİMİ " VERİLDİ.

Nis

Cedes projesi "Sevgi, Dostluk,Vefa" kapsaminda Gaziler Derneğini ziyaret ettik.

Nis

Nazilli ve Alaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce planlanan kardeş ilçe projesi kapsaminda Alaşehir Borsa İstanbul MTAL Örenci ve öğretmenlerini ağırladık. İlçe Milli eğitim müdürümüz İsmail Şimşek in de katıldığı kahvaltı, tanışma ve bilgilendirmenin ardından Okulumuzun tanıtımını yapıp projelerimiz hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Öğrencilerimiz kardeş okul öğrencileri ile bilgi alışverişinde bulundular ve öğrencilerimiz arasında güzel bir kaynaşma gerçekleşti. Kardeş okul etkinliği sebebiyle Afrodisias antik kentine düzenlediğimiz gezi ayrıca gerek öğrencilerimiz ve gerekse kardeş okul öğrenci ve öğretmenleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Projenin gerçekleşmesinde rol oynayan ve emek veren eski şube müdürümüz aynı zamanda Alaşehir MEM Şube Müdürü sayın Latif AKGÜN, Şube müdürümüz sayın Hüseyin Uçgun , Okul Müdürümüz Sayın Fülay KÜÇÜKOĞLU, okul öğretmenlerimiz, Alaşehir Borsa İstanbul  MTAL Müdürü Sayın Keziban Elçin ve öğretmenlerine, tüm öğrencileirimize ve tüm katkıda bulunan paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Nis

Aydin Otizm Gündüz Bakim Rehabilitasyon ve Aile Danisma Merkezi tarafindan otizm farkindalik günü kapsaminda okulumuz ogrencilerine otizmli bireylerle iletisim kurma konulu seminer duzenlendi.

Nis

MESLEKİ EĞİTİMİ TANITMA FAALİYETLERİ KAPSAMINDA BEŞEYLÜL ORTAOKULU,FATİH ORTAOKULU VE ATATÜRK ORTAOKULLARINA GİDİLEREK OKULUMUZUN ALAN VE DALLARININ  BÜRO YÖNETİMİ ALAN ŞEFİ ADİL TÜRK,BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI ATÖLYE ŞEFİMİZ ALİ YILDIZ VE MUHASEBE VE FİNANSMAN ALANI ŞEFİMİZ HÜSEYİN BİLALOĞLU TARAFINDAN TANITIMI YAPILMIŞTIR.OKULUMUZ TARAFINDAN HAZIRLANAN OKUL TANITIM VİDEOLARIMIZ DA ÖĞRENCİLERE İZLETTİRİLEREK MERAK ETTİKLERİ SORULAR CEVAPLANMIŞTIR.

Nis

MESLEKİ EĞİTİMİ TANITMA FAALİYETLERİ KAPSAMINDA İLÇEMİZDE BULUNAN ŞEHİTLER ORTAOKULU,GAZİ MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU VE HASKÖY ORTAOKLUNA ZİYARETTE BULUNARAK 8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE OKULUMUZUN ALANLARIMIZIN TANITIMLARI YAPILMIŞTIR.

Nis

OKULUMUZDA 2024/2025 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN UYGULANACAK OKUL KIYAFETLERMİZ EKTE YER ALMAKTADIR.

Nis

MESLEKİ EĞİTİMİ TANITMA FAALİYETLERİ KAPSAMINDA İLÇEMİZDE BULUNAN İSABEYLİ ORTAOKULU,MÜŞERREF GÜNDOĞDU ORTAOKULU,NAZİLLİ İMAM HATİP ORTAOKULU VE ŞEHİT MEHMET DİNEK ORTAOKULUNA GİDİLEREK OKULUMUZDA BULUNAN ALAN VE DALLARIMIZ ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNE TANITILDI.

Mrt

İlçemizdeki Lise öğrencilerine Süleyman Bedelioğlu meşhur adıyla Bonus Hocamız "Sınav Ve Motivasyonun Beyin Temelli Kuralları" konulu sunumunu gerçekleştirmiştir.

Mrt

NAZİLLİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN 23 PROJESİ  ARASINDA YER ALAN "AY YILDIZIN IŞIĞINDA ŞEHİTLERİN İZİNDE" PROJESİ KAPSAMINDA ÇAY YÜZÜ ŞEHİTLİĞİ VE ATÇA ŞEHİTLİĞİNE ZİYARETE GİDİLDİ.

Mrt

NAZİLLİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN YÜRÜTTÜĞÜ 23 PROJEDEN BİRİ OLAN TİYATRO ŞENLİĞİ ETKİNLİĞİNDE TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENİMİZ AYŞE AKIN VE  TARİH ÖĞRETMENİMİZ SERKAN CENGİZ'İN  HAZIRLAMIŞ OLDUKLARI "BEŞ KELİME" VE "CEBİMDEKİ YABANCI" ADLI OYUNLARIMIZ SERGİLENDİ.EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE VE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

20 MART 2024 TARİHİNDE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ İLE BİRLİKTE İZMİR İLİNDE BULUNAN MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ HAVA ASTSUBAY MESLEK YÜKSEK OKULUNA TEKNİK GEZİ DÜZENLENMİŞTİR.GEZİDE OKULUN KONFERANS SALONUNDA EMRE ÜSTTEĞMEN TARAFINDAN MSÜ TANITIM SUNUMU YAPILMIŞTIR.TANITIM SONRASINDA DERSLİK VE LABORATUVARLAR GEZDİRİLEREK DERSLER VE İÇERİK HAKKINDA BİLGİ VERİLMİŞTİR.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümü ilçemiz Mehmet Yüzügüler Tiyatro Salonu’nda okulumuz tarafından hazırlanan tören ile kutlandı.

Mrt

Aydın İlinde bulunan 8. sınıf öğrencileri ve velilerine; ilimizde mesleki ve teknik eğitim veren kurumlardaki alanları tanıtarak, öğrencilerin ilgi ve yeteneklerine uygun meslek seçimi yapmalarını sağlamak amacıyla Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü mesleki ve teknik eğitimi tanıtma çalışmaları kapsamında okulumuza ziyarete gelen Aşağı Yakacık Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerine okulumuz gezdirilerek okulumuzun tanıtımı yapılmıştır.